Argus
Argus

Pravila privatnosti

Ova pravila o privatnosti primjenjuju se isključivo na web-stranice koje se nalaze na college-argus.hr domeni. Ovom web-stranicom upravlja Učilište za obrazovanje odraslih Argus. Koristeći se našom internetskom stranicom i posjećujući je podnoseći nam svoje osobne podatke, slažete se da vašim osobnim podatcima koristimo kako je navedeno u ovoj politici privatnosti. Poštujemo privatnost korisnika naše web-lokacije i prepoznajemo da kada odlučite pružiti nam informacije o sebi, vjerujete nam da ćemo s tim informacijama postupati odgovorno. Ova pravila o privatnosti sadrže važne informacije o tome kako se koristimo vašim osobnim podatcima. Učilište za obrazovanje odraslih Argus s vašim će osobnim podatcima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Učilište za obrazovanje odraslih Argus štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web-stranica, čuva povjerljivost vaših osobnih podataka te omogućuje pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim zaposlenicima kojima su potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Na temelju vrste uporabe možete biti u jednoj od dviju kategorija:

Posjetitelji – koristimo se kolačićima na web-stranicama:

  • za optimiziranje web-lokacije
  • i da s vaše IP adrese dobivamo vašu lokaciju (samo zemlju ili grad) kako bismo vam pokazali pravu jezičnu verziju naše web-lokacije.

Kupci – korisnici koji plaćaju za korištenje našim uslugama. Uza sve što radimo za korisnike, koristimo se i podatcima vaše tvrtke (ime, adresu, OIB) kako bismo izradili račun za vas.

Podatke koje možemo prikupljati 

Katkad možemo zatražiti da nam dobrovoljno dostavite osobne podatke. Takve se informacije traže kada želite da vam pružimo informacije o našim uslugama. Možemo prikupiti sljedeće informacije o vama:

  • ime i prezime
  • e-mail adresu
  • telefonski broj
  • IP adresu (jedinstveni identifikator za vaše računalo ili drugi uređaj)
  • informacije koje nam dostavite u vezi s podnošenjem prijave za edukaciju.
Podatci koje prikupljamo na web-stranici

Vašim se podatcima koristimo: – kako biste dobili informacije koje ste zatražili – kako bismo vam pružili dodatne informacije o našim predavanjima i nastavnim aktivnostima za koje smatramo da bi vas mogle zanimati – kako bismo odgovorili na posebne upite koje možete postaviti o aktivnostima Učilišta za obrazovanje odraslih Argus – kako bismo vam pružili bolje načine pristupa informacijama s ove web-lokacije – kako bismo obraditi i razmotriti vašu prijavu za edukaciju. Ako se odlučite uključiti u naš popis primatelje, primat ćete, osim naših usluga, poruke e-pošte koje mogu uključivati ​​vijesti tvrtke, ažuriranja, povezane podatke o proizvodu ili usluzi itd. Napomena: ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih e-poruka, to možete učiniti zahtjevom na mail: info@college-argus.hr.

Prenosimo li vaše podatke trećoj strani?

Ne predajemo niti na bilo koji način prenosimo vaše osobne podatke trećoj strani. To ne uključuje pouzdane treće strane koje nam pomažu u upravljanju našeg poslovanja ili u servisiranju, sve dok se te strane slažu da ove informacije čuvaju kao povjerljive.

Kako štitimo vaše podatke i koliko dugo ih čuvamo? 

Kako bismo osigurali sigurnost, kontinuirano razvijamo i provodimo administrativne, tehničke i fizičke sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa ili od gubitka, zloupotrebe ili promjene. Osiguravamo da su vaši osobni podatci koji su nam priopćeni točni i ažurirani te da se čuvaju samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe za koje se koriste. Točnost – Poduzimamo sve razumne korake da osobne podatke koji su u našem posjedu ili kontroli držimo točnim, potpunim, aktualnim i relevantnim na temelju najnovijih informacija koje ste nam stavili na raspolaganje vi i/ili klijent. Prava pojedinaca – Da biste zatražili pristup osobnim podatcima koje držimo o vama, trebate poslati svoj zahtjev u pisanom obliku na adresu e-pošte ili poštansku adresu prikazanu na dnu naše stranice. Prema važećim zakonima EU-a o zaštiti podataka, imate pravo na pristup, ispravljanje ili brisanje vaših osobnih podataka iz naših sustava, osim ako nemamo opravdane razloge za nastavak obrade. Od 25. svibnja 2018. možete imati i sljedeća prava ako posjedujemo osobne podatke o vama: Pravo na ograničavanje obrade vaših osobnih podataka. Pravo na povlačenje pristanka na korištenje vašim osobnim podatcima. Ako nas obavijestite da želite ostvariti bilo koje od ovih prava, odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Također ćemo obavijestiti treće strane kojima smo prenijeli vaše osobne podatke o tim promjenama. Mlađi od 13 godina – Ova web-stranica nije namijenjena djeci mlađoj od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od bilo koje osobe mlađe od 13 godina ili o bilo kojoj osobi mlađoj od 13 godina. Ako ste mlađi od 13 godina i želite postaviti pitanje ili se koristiti web-stranicom na bilo koji način koji od vas zahtijeva da pošaljete svoje osobne podatke, zatražite od roditelja ili skrbnika da to učine u vaše ime.

Vaš pristanak 

Korištenjem našom web-stranicom pristajete na pravila o privatnosti naših web-stranica.

Izmjene ovog pravila o privatnosti

Zadržavamo pravo, prema vlastitu nahođenju, u bilo kojem trenutku izmijeniti, dodati ili ukloniti dijelove iz ovih pravila o privatnosti. Potičemo vas da povremeno pregledate ovu politiku privatnosti.

Kako nam se obratiti

Ako se vaši osobni podatci promijene ili ako imate pitanja o ovim pravilima o privatnosti, molimo obratite nam se na info@college-argus.hr ili na adresu Kneza Mislava 17, 10000 Zagreb.

Povratak na vrh

Učilište za obrazovanje odraslih Argus

Tvrtka: Argus – Učilište za obrazovanje odraslih
Sjedište tvrtke: Ulica kneza Mislava 16, 10000 Zagreb
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 02173859
Tel: 01/ 4444 – 610
E-mail: info@college-argus.hr
Naziv banke i sjedište: Raiffeisenbank Hrvatska
IBAN: HR1724840081135148363
SWIFT: HAAB HR 22
OIB: 19825312769

Osobe ovlaštene za zastupanje ili članovi društva:
Jasmina Garaj, v.d. ravnateljica


Pravni oblik:  ustanova


Pravila privatnosti

Potražite nas na karti